- SEGURMEDIA - corredoria d´assegurances -
SEGURMEDIA SL
castellano catala english deutch
| | |
corredoria d´assegurances

Tota la nostra

experiencia per

assegurar la seva

qualitat

de vida

SU HOGAR A SALVO > llar i comunitats.  


La seva llar representa possiblement el seu patrimoni més preuat. No obstant això, es troba exposat a determinades contingències que ho posen en perill, és a dir, que la seva llar està subjecte a una sèrie de riscos les conseqüències dels quals poden implicar-li un important menyscapte econòmic, que Vostè pot protegir.

Identifiqui les necessitats del segur de la seva llar i contrasti-les amb les nostres cobertures. Segur que li interessen.

El més important i fonamental per a tota la família és la llar on resideix, en molts casos, aquesta llar forma part d’una comunitat de propietaris, la qual reuneix el conjunt d’interessos comuns que els diferents propietaris tenen entre si.

Però hi ha riscos que diàriament posen en perill l’habitabilitat i confort que tota comunitat ha de proporcionar als seus propietaris i a les seves famílies. Aquests riscos ocasionen unes despeses que, tot i que són distribuïts entre tots els propietaris poden representar importants quanties.

SEGURMEDIA amb les seves pòlisses de segur per a comunitats cobréis les conseqüències econòmiques en cas de l’ocurrència d’un sinistre cobert per la pòlissa, amb una fórmula àmplia i flexible, i amb una sèrie d’opcions adaptables a les necessitats de cada comunitat.

+ informació