SEGURMEDIA SL
castellano catala english deutch
| | |
corredoria d´assegurances

Tota la nostra

experiencia per

assegurar la seva

qualitat

de vida


Quí som?

 

Segurmedia S.L. és una corredoria d’assegurances que ofereix els seus serveis des de fa ja 20 anys, es troba inscrita en el Registre Mercantil de Balears, adaptada a la Llei 9/92 de Mediació d’Assegurances Privades i compte amb l’autorització administrativa de la Direcció General d’Assegurances Privades.

La nostra labor professional se sustenta en una clara vocació de servei i atenció al client des de la més rigorosa independència respecte a les entitats asseguradores en les quals col.loquem els riscos.

  Analitzem de forma objectiva les possibilitats que ofereix el mercat assegurador, per a oferir als interessos dels nostres clients, cobertures de segur en les quals la relació qualitat-preu sigui òptima i adequada a les seves necessitats i característiques.

 

  Representem als nostres clients davant les entitats asseguradores i ens preocupem del seguiment de les pòlisses subscrites a fi de que l’eficàcia de les mateixes no es vegi minvada pel pas del temps i la nova aparició en el mercat de productes tecnològicament superiors i més adequats.

 

  Assessorem, assistim jurídicament i tramitem els possibles sinistres vigilant que les resolucions de les entitats asseguradores se cenyeixin en tot cas als termes pactats en les pòlisses.

 

Contestarem a les teves peticions amb total celeritat, aclarint els posibles dubtes que tinguis referent a qualsevol de les nostres assegurances.